Pondělí 2.4 - žáci - přátelský zápas proti Luhačovicím

03.04.2012 08:37

2. přípravný zápas žáků:

 

Újezdec-Těšov   vs   Luhačovice        4:6  (2:3)

 

 

 

Branky: Martin Kelíšek , Filip Kovařík 2, Marek Mrázek

 

Sestava: Tomáš Řezníček – Jan Lekeš –  Ondřej Srník, David Váňa, Michal Kundrata – Filip Kovařík, Jan Gazdík, Tomáš Kelíšek, Martin Kelíšek –

Marek Mrázek, Leoš Bachůrek

 

Střídali: Jiří Krejčí, Marek Vaškovic, Michal Daňek, Jakub Kubáň

 

Ke druhému a zároveň poslednímu přípravnému zápasu před sezonou jsme zajistili mladým hráčům tým z nedalekých Luhačovic. Tamní žáci hrají stejnou soutěž jako my, pouze v jiném okrese.

 

Jelikož si hlavní hrací plocha musela odpočinout po víkendových zápasech mužů a dorostu byli jsme posláni na tréninkové hřiště. Tuto skutečnost většina hráčů i diváků nesla dost těžce. Ani hosté z toho nadšeni nebyli. V zimě jsme měli u nich možnost hrát zdarma v krásné sportovní hale a za „odměnu“ s námi bojují na drnech.

Bohužel příkaz z vedení klubu byl jasný.

 

Do první půle vstoupili lépe naši kluci. Po úvodním oťukávání se už v 5.minutě, po rohu Honzy Gazdíka, ve vápně záhadně dostal míč až k Martinu Kelíškovi a ten si zapsal gólovou trefu - 1:0 .

O pět minut později ale dvakrát během tří minut zaúřadovali hosté a otočili vedení ve svůj prospěch - 1:2. Poté následovala 20-ti minutová přetahovaná uprostřed hřiště s šancemi na obou stranách. Ve 30.minutě se trefili do sítě znovu Luhačovičtí hráči. Po chybě celé obrany i brankáře už tak vedli 1:3. Naštěstí ve 33. minutě všem utekl Filip Kovařík po pravém křídle a po narážečce s Martinem Kelíškem zavěsil k tyči - 2:3.

Za tohoto stavu se odcházelo i do kabin.

 

Druhý poločas začali lépe hosté a dvakrát během patnácti minut skórovali. Stav 2:5 už  vypadal na debakl našich. Ti se ale naštěstí zvedli k lepšímu výkonu. V 60. minutě zopakoval akci z prvního poločasu Filip Kovařík a snížil na 3:5.

V 65. minutě vypadla soupeřova střela Tomáši Řezníčkovi z rukou a nikým nehlídaný hostující útočník pohodlně zavěsil - 3:6.

Těsně před koncem zápasu, po akci Honzy Gazdíka po levém křídle a přihrávce do vápna, se konečně trefil i Marek Mrázek a upravil tak na konečných 4:6.

 

Zhodnocení : Z mého pohledu až na vyjímky laxní, odevzdaný výkon většiny mužstva. Větší část utkání spíše odchozená a bez bojovnosti. Hráči na sebe nemluví (i přes to, že jsou k tomu trenéry neustále nabádáni). Kladné hodnocení zaslouží opět pouze Leoš Bachůrek, Tomáš Kelíšek, David Váňa a Honza Lekeš.

Zbytek předvedl, bohužel, průměrný výkon. Lehkost z minulého duelu byla v nedohlednu.

 

Nejlepším hráčem utkání z našich bych volil Leoše Bachůrka, který se rval o každý metr hřiště, o každý míč. Nic pro něj nebylo ztraceno. Navíc ho jako jednoho z mála bylo i slyšet, když spolupracoval s hráči také slovně, což mi u většiny týmu (jak je výše napsáno) chybělo po celý zápas.

 

Mike